Informatie

Secondhair gebruikt alleen hairextensions van Socap. Socap hairextensions staan garant voor een uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van echt “human hair”.

Advies hairextensions
Het belangrijkste aan het plaatsen van hairextensions is het bespreken van je wensen, wat wil je, wat verwacht je. Welke hairextensions passen bij je, niet alleen qua structuur ook maar wat je er mee wil doen dagelijks. Föhn je bijvoorbeeld je haren veel, of geef je de voorkeur aan de stijltang of wil je het graag makkelijk op laten drogen en er weinig tijd aan besteden. Wil je een haarverlenging of wil je een volumebehandeling. Dit is het begin van ons advies, samen met de kapster overleg je wat er bij je past maar ook wat er bij je budget past. Samen kijken wat er bij je past. Ben je er over uit welke hairextensions je wil dragen? Dan gaan we kijken naar de hoeveelheid hairextensions je nodig zal hebben om het gewenste resultaat te bereiken. Voor alleen een volumebehandeling zul je doorgaans aan 75 hairextensions voldoende hebben. Wil je echt een haarverlenging, dan zul je bij een “normale” dikte haar aan 125 hairextensions voldoende hebben.

Kleurbepaling
Vervolgens zullen we je kleur bepalen, over het algemeen zullen we voor meerdere kleuren kiezen om zo het natuurlijke effect te creëren wat je met je hairextensions wil bereiken. Ook je eventuele highlights en of lowlights kunnen we exact matchen met de extensions ten opzichte van uw eigen haar. Uw eigen haar heeft van nature over het algemeen ook meerdere kleur nuances.

Haarlengte
Er zijn meerdere lengtes mogelijk met hairextensions, van 30 tot en met zelfs 60 cm. Bij 40 cm valt het haar halverwege het lichaam en bij 60 cm valt het tot op de billen. Bij het plaatsen van de hairextensions zullen we rekening houden met de vorm van je hoofd en de natuurlijke haargroei, dit is bij iedereen anders dus het is altijd “maatwerk”

Hairextensions
De haren zijn 100% human hair, u kunt deze dus gewoon wassen, verven, krullen, stijlen en alles wat u normaal gesproken met u haar doet.

Verzorging
Het belangrijkste aan de verzorging van de hairextensions is het borstelen en de verzorging. Het borstelen is ongeacht voor welke hairextensions u kiest het zelfde. Het is belangrijk dat 2 maal daags je haar en je hairextensions goed uitborstelt. Dit voorkomt kliltvorming. Verder worden de hairextensions natuurlijk niet meer gevoed door de hoofdhuid. Het is dan ook raadzaam om juiste verzorgingsproducten gebruiken, hier houdt u de hairextensions het langste mooi mee. Daarnaast krijg je van ons een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis gaat. Bij een goede verzorging kunt je de hairextensions ongeveer 4 maanden laten zitten. Daarna zullen wij deze met een speciale verwijdervloeistof weer voor je verwijderen.

Garantie
Wij zijn trots op onze manier van werken en zijn overtuigd van onze kwaliteit. Wij geven dan ook 3 maanden garantie op de door ons geplaatste hairextensions zodat je verzekerd bent dat je kwaliteit krijgt voor uw geld. Let op: Medicijnen, stress en zwangerschap kunnen de haaruitval beïnvloeden dus kunnen van invloed zijn op het verliezen van de hairextensions. Houdt hier rekening mee. Mocht je nog vragen hebben over de hairextensions of plaatsingen dan kunt je uiteraard contact met ons opnemen.